Aanvragen

Via deze website is het mogelijk om verschillende zaken aan te vragen: een complete professionele website, hosting (domeinnaam en/of mailboxen), de Online VISpas Bestelmodule + Factsheetmodule (samen) en de Nieuwsbriefmodule. De diensten zijn ontwikkeld in samenwerking met onze internetpartner Divide Internetoplossingen.

Klik op een dienst om hier meer over te lezen en door te gaan naar het aanvraagformulier:

1. Een website aanvragen voor mijn vereniging (inclusief de Online VISpas Bestelmodule en Factsheetmodule)
  2. Online VISpas-bestelmodule + Factsheetmodule voor mijn website (voor verenigingen met een eigen website, buiten Mijnhengelsportvereniging.nl om). Let op: je kunt zelf bepalen welke module je wel of niet gebruikt. je krijgt echter geen volledige website tot je beschikking. Hiervoor dien je de eerste optie aan te vragen.
  3. Nieuwsbriefmodule voor mijn website (let op, hier zijn kosten aan verbonden, lees meer)
  4. Domeinnaam en mailbox aanvragen (in samenwerking met onze hostingpartner Izyx Netwerkbeheer)