Hoe komt mijn website eruit te zien?

Via de service Mijn hengelsportvereniging.nl is het straks mogelijk om online via deze website je eigen verenigingswebsite samen te stellen.

Een belangrijke stap hierbij is het bepalen van de vormgeving. De service biedt diverse mogelijkheden om op basis van eigen huisstijl en wensen van verenigingen een unieke website samen te stellen. Zo is het mogelijk om te variëren met:

• Eigen logo (indien beschikbaar)
  • Achtergrondkleuren
  • Lettertypes
  • Posities van menu/ navigatie links of boven
  • Inrichten van de homepage
  • Aan/ uit zetten van bepaalde modules
  • Kleuren van headers/ koppen
  • Etc.

Op basis van deze variabelen is het mogelijk om meer dan 1.000 verschillende websites te realiseren, zodat in theorie elke vereniging een eigen uitstraling kan realiseren. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Gebruiksvriendelijk

Het is echter niet mogelijk om aan een oneindig aantal wensen m.b.t. layout te voldoen. Er zijn bepaalde 'grenzen' in variatie bepaald, om de gebruiksvriendelijkheid van websites te waarborgen.