maandag, 19 januari 2015

Werkzaamheden 4 februari

Werkzaamheden 4 februari In verband met werkzaamheden aan de server zal de service Mijnhengelsportvereniging.nl op woensdag 4 februari mogelijk enkele uren niet bereikbaar zijn. het gaat hierbij om zowel de websites als het beheer van de websites van aangesloten verenigingen.

De afgelopen tijd is het aantal hengelsportverenigingen dat gebruik maakt van mijnhengelsportvereniging.nl flink gegroeid naar bijna 300 websites. Om die reden gaan we binnenkort over naar een nieuwe server met meer capaciteit. In de week van 26 januari vinden hiervoor de eerste werkzaamheden en tests plaats.

We verwachten dat op 4 februari om 9 uur de nieuwe server in gebruik wordt genomen. Hierdoor kan het zijn dat de site enige tijd niet of slecht bereikbaar is.

Mocht je daarna nog tegen problemen aanlopen houdt dan kun je dat melden via het helpdeskformulier.

Bedankt voor jullie begrip en excuus voor de overlast.

Team Mijnhengelsportvereniging.nl