Wanneer kan ik een website aanvragen?

Op dit moment is de service nog in ontwikkeling. Sportvisserij Nederland doet dit samen met haar internetpartner Divide uit Zoetermeer en een tiental hengelsportverenigingen uit het hele land.

Naar verwachting zal het aan het einde van het eerste kwartaal van 2011 mogelijk zijn om online via mijnhengelsportvereniging.nl een website aan te vragen en te lanceren. De eerste pilotverenigingen staan inmiddels live.

Je kunt je vereniging nu alvast zoner verdere verplichtingen voorregistreren.

Daarnaast kun je ook alvast een domeinnaam registreren met eventuele mailboxen. Let op: hier zijn kosten aan verbonden.