Gaat ver online verkoop niet ten kosten van hengelsportwinkeliers?

Uiteindelijk zal de online verkoop van VISpassen onherroepelijk ten koste gaan van verkoop van VISpassen via hengelsportwinkeliers. Echter, elke vereniging kan in de instellingen van de online module haar verkooppunt(en) mee laten drukken op de VNL die ieder nieuw lid krijgt (per mail). Op die manier kun je als vereniging altijd verwijzen naar hengelsportwinkeliers, waar nieuwe leden terecht kunnen voor aas en materiaal.

Verder is de verwachting dat online verkoop van de VISpas leidt tot meer leden en dus meer klanten in hengelsportwinkels.