Hoe gaan we om met de jaarwissling/ wijzigingen in bedragen?

Aan het einde van elk jaar worden door veel verenigingen contributies aangepast. Elk jaar wordt het Ledenpakket om die reden tijdelijk 'bevroren' en kunnen er korte tijd door verenigingen geen wijzigingen aangebracht worden.

Aan de andere kant is er elk jaar een flink aantal sportvissers (enkele duizenden) dat de laatste maanden van het jaar toch nog een VISpas voor dat jaar wil bestellen.

Hiervoor worden de volgende maatregelen getroffen/ gelden de volgende uitgangspunten in de Online VISpas Bestelmodule:

2012

• Tot en met 6 oktober 2012 kunnen sportvissers alleen een VISpas voor 2012 online bestellen
  • Van 7 oktober tot 1 november gaat de module offline en zal online verkoop niet mogelijk zijn
  • Vanaf 1 november kunnen sportvissers online alleen een VISpas voor 2013 bestellen

2013

• In 2013 zal het aan het einde van het jaar (vanaf half november) mogelijk zijn om een VISpas voor 2013 of 2014 te bestellen. Op die manier loopt het gelijk met de winkelverkoop.