maandag, 02 juli 2012

Volgende 7 verenigingen met online VISpas Bestelmodule aan de slag

Volgende 7 verenigingen met online VISpas Bestelmodule aan de slag Zojuist hebben zeven nieuwe verenigingen 'groen licht' gekregen om met de Online VISpas Bestelmodule aan de slag te gaan. Op dit moment vullen zij HSV leden en passen ze de module naar wens aan, om 'm vervolgens live te zetten.

De volgende verenigingen zijn van start gegaan:

HSV Den Helder
EGHV uit Goes
Ons Eiland Rijnwaarden
De Karper uit Winterswijk
Neerbosch-Oost uit Nijmegen
HSV 't Wachtertje uit Klundert
De Rietvoorn uit Doetinchem

Eerder gingen al live; HSV Lunteren, HSV De gender uit Eersel en HSV de Hengelsport uit Zwolle.

Als het gebruik van de module met deze verenigingen succesvol verloopt, dan zal de module in eerste instantie beschikbaar gesteld worden naar alle verenigingen die een website beheren via Mijnhengelsportvereniging.nl. Er wordt daarnaast ook al gewerkt aan een oplossing voor verenigingen die al een eigen website hebben, en de module ook graag in willen zetten.