dinsdag, 07 augustus 2012

Verbeteringen Mijnhengelsportvereniging.nl

Verbeteringen Mijnhengelsportvereniging.nl Zojuist is een aantal verbeteringen doorgevoerd in Mijnhengelsportvereniging.nl, op basis van vragen en tips van verenigingen.

Het gaat hierbij om de volgende zaken:

• Sortering agenda aangepast
  • Sortering wedstrijduitslagen aangepast
  • Kruimelpad op vacature toont nu functietitel i.p.v. "vacancy"
  • Downloads in Firefox werkten soms niet goed. Deze bug betrof overigens downloads met een spatie in de bestandsnaam; andere downloads werkten wel.

Tips, vragen en problemen zijn altijd welkom via het helpdeskformulier! ook kun je terecht bij de Veel Gestelde Vragen en bij één van de ruim 160 collega-verenigingen die een website beheert via Mijnhengelsportvereniging.nl