maandag, 17 september 2012

Update Mijnhengelsportvereniging.nl

Update Mijnhengelsportvereniging.nl In verband met een update van Mijnhengelsportvereniging.nl, kan het mogelijk zijn dat het beheer van de verenigingswebsite tijdelijk niet of minder goed bereikbaar is.

De update vindt plaats op 18 september omstreeks 10 uur/ half elf en zal ongeveer een kwartiertje duren. Bij de update worden de volgende zaken verbeterd:

- Aanpassingen in Statistiekenmodule, zodat deze straks weer werkt. Dit wordt gedaan n.a.v. wijzigingen die door Google zijn aangepast in de API van Google Analytics.

- Optimalisering op de server, waardoor sites en beheer sneller zouden moeten werken.

We rekenen op jullie begrip. Mochten jullie tegen problemen aanlopen, laat dat dan direct weten via het helpdeskformulier. Onze redactie pakt het dan meteen op.