maandag, 22 oktober 2012

Aanmeldprobleem opgelost

Aanmeldprobleem opgelost Afgelopen week kwamen we erachter dat de aanvraagprocedure voor een nieuwe website niet goed werkte, waardoor inloggegevens niet werden verstuurd naar verenigingen.

Dit probleem is inmiddels opgelost. Onderstaande verenigingen hebben zich onlangs aangemeld en hadden te maken met dit probleem. Zij ontvangen binnenkort inloggegevens per mail (of hebben deze inmiddels al ontvangen), zodat ze aan de slag kunnen met de nieuwe site:

• HSV Poldervoorntje Emmeloord
  • AHB afd. Uitgeest
  • HSV Valthermond
  • HV Haarlem
  • HSV De Ringdijk Middenbeemster
  • HSV De Brasem Bourtange
  • HSV Samen Sterk Andel/Rijswijk
  • HSV De Breuly
  • HSV De Snoek Stevensweert
  • HSV Ons Zuiden Landgraaf

Mocht je het idee hebben dat jouw vereniging ook last had van dit probleem, en niet in dit rijtje staat, meld dit dan via het helpdeskformuier.

Succes met de nieuwe site!

Team Mijnhengelsportvereniging.nl