dinsdag, 16 oktober 2012

Problemen met aanvragen nieuwe websites

Problemen met aanvragen nieuwe websites Deze week hebben we geconstateerd dat er problemen zijn met het aanvragen van een nieuwe website via Mijnhengelsportvereniging.nl.Er blijkt een bug te zitten in de aanvraagprocedure, waardoor inloggegevens niet bij aanvragers terecht komen (per mail).

Het probleem is inmiddels bekend en er wordt koortsachtig gewerkt aan een oplossing. Voor de verenigingen die zich onlangs hebben aangemeld, en geen inloggegevens hebben ontvangen: jullie ontvangen binnenkort bericht met een oplossing. Dit kan zijn dat jullie alsnog inloggegevens ontvangen, of dat de aanvraag opnieuw gedaan moet worden.

Dat betekent natuurlijk niet dat je niets kunt doen. We raden verenigingen aan om in ieder geval vast teksten en afbeeldingen te verzamelen, zodat deze straks snel en eenvoudig in de website gezet kunnen worden.

Voor nu alvast excuus voor het ongemak. Binnenkort meer!

Team Mijnhengelsportvereniging.nl