Hulp bij website

vrijdag, 18 november 2011

Niet iedereen is even handig of ervaren met computers en websites. Ieder z'n hobby zullen we maar zeggen. Voor de mensen die graag wat hulp nodig hebben met het aanvragen en inrichten van de nieuwe website is er gelukkig een aantal hulpmiddelen en staat een team van experts klaar om te helpen.

Nieuwe headers beschikbaar!

donderdag, 27 oktober 2011

We naderen 2012 en dus is het tijd om wat frisse nieuwe beelden toe te voegen op de site. Onder meer die van VISpas 2012, die de 2011 versie mag vervangen.

Laatste testfase Online VISpas Bestelmodule

vrijdag, 21 oktober 2011

Het is zover. De eerste verenigingen gaan binnenkort de Online VISpas Bestelmodule testen, zodat we op korte termijn de module beschikbaar kunnen stellen aan alle aangesloten verenigingen.

Nieuwsbriefmodule: meld je aan!

donderdag, 20 oktober 2011

De nieuwsbriefmodule is klaar om gebruikt te worden door verenigingen met een website via Mijnhengelsportvereniging.nl.

AHV Vislust kiest voor Mijnhengelsportvereniging.nl

vrijdag, 14 oktober 2011

Vanaf vandaag heeft ook de Almelose Hengelsportvereniging Vislust een nieuwe website via Mijnhengelsportvereniging.nl. AHV Vislust is een grote vereniging met zo'n 4.400 leden.