Voorregistratie gestart

woensdag, 24 maart 2010

Eind 2010 is het via deze website mogelijk om online je verenigingswebsite aan te vragen en in te richten. Op dit moment kun je je alvast voorregistreren. Hiermee maak je zonder verdere verplichtingen kenbaar geïnteresseerd te zijn in een verenigingswebsite.

Promotiewebsite gelanceerd

woensdag, 24 maart 2010

Op 25 maart is de speciale promotiewebsite voor de nieuwe service Mijnhengelsportvereniging.nl gelanceerd. In eerste instantie is hier informatie te vinden over de service en kun je je voorregistreren als 'geïnteresserder' in de service. In de loop van het jaar wordt het mogelijk om via deze website een verenigingswebsite aan te vragen en samen te sellen.

Je eigen professionele HSV website

woensdag, 24 maart 2010

Dat kan. Gratis. Sportvisserij Nederland ontwikkelt op dit moment een bijzondere service voor haar aangesloten hengelsportverenigingen: Mijnhengelsportverenigingen.nl.