Nieuwe release: 11 maart werkzaamheden (browseronafhankelijkheid)

maandag, 10 maart 2014

Op dinsdag 11 maart zal het beheer van de websites tijdelijk niet bereikbaar zijn in verband met werkzaamheden. Er wordt een grote update gedaan, waardoor het onder meer mogelijk wordt om de website met verschillende browsers te beheren.

Amsterdamse Hengelsport Vereniging (AHV) vernieuwt website

maandag, 10 maart 2014

De Amsterdamse Hengelsport Vereniging (AHV), met zo'n 13.000 leden een zeer grote vereniging, heeft deze maand haar webite volledig vernieuwd. Gebruiksvriendelijkheid en kostenbesparing waren twee belangrijke redenen om over te stappen van een 'eigen' systeem naar de gratis service Mijnhengelsportvereniging.nl van Sportvisserij Nederland.

Let op: door IE11 problemen in beheer; de oplossing

maandag, 02 december 2013

Op dit moment wordt in Nederland door Microsoft een update gedaan voor Internet Explorer; versie 11 wordt uitgerold. Dit kan in het beheer van Mijnhengelsportvereniging.nl enkele problemen opleveren, die eenvoudig op te lossen zijn.

Diverse verbeteringen Mijnhengelsportvereniging.nl

maandag, 28 oktober 2013

Deze week is een aantal grote en enkele keine verbeteringen gedaan in Mijnhengelsportvereniging.nl.

Headers 2014 beschikbaar (download)

maandag, 28 oktober 2013

We naderen langzamerhand 2014 en dus is het tijd om wat frisse nieuwe beelden toe te voegen op de site. Onder meer die van VISpas 2014, die de 2013 versie straks mag vervangen.