Let op: door IE11 problemen in beheer; de oplossing

maandag, 02 december 2013

Op dit moment wordt in Nederland door Microsoft een update gedaan voor Internet Explorer; versie 11 wordt uitgerold. Dit kan in het beheer van Mijnhengelsportvereniging.nl enkele problemen opleveren, die eenvoudig op te lossen zijn.

Diverse verbeteringen Mijnhengelsportvereniging.nl

maandag, 28 oktober 2013

Deze week is een aantal grote en enkele keine verbeteringen gedaan in Mijnhengelsportvereniging.nl.

Headers 2014 beschikbaar (download)

maandag, 28 oktober 2013

We naderen langzamerhand 2014 en dus is het tijd om wat frisse nieuwe beelden toe te voegen op de site. Onder meer die van VISpas 2014, die de 2013 versie straks mag vervangen.

Toch een volledige site i.p.v. alleen de VISpasmodule? Dat kan!

vrijdag, 25 oktober 2013

Het is al geruime tijd mogelijk om de losse VISpas- en Factsheetmodule apart aan te vragen, zonder dat je een volledige website van Mijnhengelsportvereniging.nl in gebruik neemt.

Statistiekmodule verbeterd: aan de slag!

maandag, 21 oktober 2013

Eén van de standaard modules van Mijnhengelsportvereniging.nl is 'Statistieken'. Statistieken geven inzicht in het aantal bezoeken en bezoekers op je website, het aantal bekeken pagina's, de bezoekduur, herkomst van bezoekers en nog veel meer.