Volgende 7 verenigingen met online VISpas Bestelmodule aan de slag

maandag, 02 juli 2012

Zojuist hebben zeven nieuwe verenigingen 'groen licht' gekregen om met de Online VISpas Bestelmodule aan de slag te gaan. Op dit moment vullen zij HSV leden en passen ze de module naar wens aan, om 'm vervolgens live te zetten.

Online VISpas bestelmodule live!

donderdag, 31 mei 2012

Het heeft langer geduurd dan in eerste instantie gepland was, maar de Online VISpas bestelmodule is live! De eerste drie verenigingen hebben de module inmiddels live staan en de eerste VISpassen zijn via iDeal en Creditcard verkocht.

Banners MijnVISmaat beschikbaar!

woensdag, 30 mei 2012

Onlangs is de nieuwe vangstenregistratietool van Sportvisserij Nederland MijnVISmaat gelanceerd. Hiermee kan elke sportvisser zijn of haar vangsten registreren, delen en analyseren. Vanaf nu zijn hiervoor mooie banners en beelden beschikbaar voor op jouw eigen verenigingswebsite.

Onderhoud Viswatermodule

vrijdag, 25 mei 2012

In verband met de bouw van de nieuwe VISplanner zal de Viswatermodule van Mijnhengelsportvereniging.nl tijdelijk niet of minder goed werken.

Formulierenmodule uitgebreid

woensdag, 25 april 2012

Deze week is de formuliernmodule uitgebreid met een onderwerpenfunctie, waarmee je vragen van gebruikers kunt 'kanaliseren'.