Onderhoud Viswatermodule

vrijdag, 25 mei 2012

In verband met de bouw van de nieuwe VISplanner zal de Viswatermodule van Mijnhengelsportvereniging.nl tijdelijk niet of minder goed werken.

Formulierenmodule uitgebreid

woensdag, 25 april 2012

Deze week is de formuliernmodule uitgebreid met een onderwerpenfunctie, waarmee je vragen van gebruikers kunt 'kanaliseren'.

Automatische uitwisseling van nieuws, agenda, wedstrijden en vacatures

dinsdag, 03 april 2012

Vanaf vandaag vindt een mooie, automatische kruisbestuiving plaats tussen de websites van verenigingen, federaties en Sportvisserij Nederland.

Agenda-items gesorteerd (bug opgelost)

dinsdag, 27 maart 2012

Sinds kort was de sortering van items in de agenda op de homepage verkeerdom. De evenementen die het verst weg lagen in de toelomst, werden bovenaan gepresenteerd.

Instructie SEO-module beschikbaar

vrijdag, 02 maart 2012

Met de laatste release is onder meer een extra optie beschikbaar gesteld, namelijk het beter vindbaar maken van de website door zoekmachine-optimalisatie (SEO/ Search Engine Optimisation).