Automatische uitwisseling van nieuws, agenda, wedstrijden en vacatures

dinsdag, 03 april 2012

Vanaf vandaag vindt een mooie, automatische kruisbestuiving plaats tussen de websites van verenigingen, federaties en Sportvisserij Nederland.

Agenda-items gesorteerd (bug opgelost)

dinsdag, 27 maart 2012

Sinds kort was de sortering van items in de agenda op de homepage verkeerdom. De evenementen die het verst weg lagen in de toelomst, werden bovenaan gepresenteerd.

Instructie SEO-module beschikbaar

vrijdag, 02 maart 2012

Met de laatste release is onder meer een extra optie beschikbaar gesteld, namelijk het beter vindbaar maken van de website door zoekmachine-optimalisatie (SEO/ Search Engine Optimisation).

Update 01/03: Donderdag release Mijnhengelsportvereniging.nl

donderdag, 01 maart 2012

Afgelopen twee weken is hard gewerkt om een groot aantal bugs en verbeteringen op Mijnhengelsportvereniging.nl door te voeren. Deze worden aanstaande donderdagmorgen 1 maart online gezet.

Nieuwsbriefmodule beschikbaar!

vrijdag, 17 februari 2012

Zojuist is de nieuwsbriefmodule opgeleverd. Vanaf nu is het mogelijk om deze aan te vragen en dus digitale e-mail nieuwsbrieven aan leden en ander geínteresseerden te versturen.