Update 12:30 - Storing websites

maandag, 13 februari 2012

Update 13/2 12:30: de problemen zijn inmiddels opgelost. Nieuws, agenda, wedstrijden en foto-albums werken weer naar behoren.

Werkzaamheden i.v.m. oplevering SEO module

vrijdag, 10 februari 2012

Update 29/2 - de eerder geplande SEO module wordt donderdag 1 maart beschikbaar gesteld.

Verenigingen testen Online VISpas Bestelmodule

maandag, 06 februari 2012

Afgelopen vrijdag zijn vier verenigingen gestart met het testen van de Online VISpas Bestelmodule.

Weer nieuwe sites gelanceerd via Mijnhengelsportvereniging.nl

woensdag, 04 januari 2012

We zijn het nieuwe jaar nog niet in, of de nieuwe sites vliegen ons weer om de oren. Afgelopen tijd zijn onder meer de Meppeler Hengelaarsvereniging en Hengelaarsvereniging Ons Vermaak uit Kampen gelanceerd.

Nieuwe wetgeving omtrent lidmaatschappen

woensdag, 21 december 2011

Stilzwijgende verlenging lidmaatschap vereniging blijft mogelijk. Per 1 december 2011 gelden er nieuwe regels voor de verlenging van abonnementen op tijdschriften, sportscholen en hulpdiensten.