Update 01/03: Donderdag release Mijnhengelsportvereniging.nl

donderdag, 01 maart 2012

Afgelopen twee weken is hard gewerkt om een groot aantal bugs en verbeteringen op Mijnhengelsportvereniging.nl door te voeren. Deze worden aanstaande donderdagmorgen 1 maart online gezet.

Nieuwsbriefmodule beschikbaar!

vrijdag, 17 februari 2012

Zojuist is de nieuwsbriefmodule opgeleverd. Vanaf nu is het mogelijk om deze aan te vragen en dus digitale e-mail nieuwsbrieven aan leden en ander geínteresseerden te versturen.

Update 12:30 - Storing websites

maandag, 13 februari 2012

Update 13/2 12:30: de problemen zijn inmiddels opgelost. Nieuws, agenda, wedstrijden en foto-albums werken weer naar behoren.

Werkzaamheden i.v.m. oplevering SEO module

vrijdag, 10 februari 2012

Update 29/2 - de eerder geplande SEO module wordt donderdag 1 maart beschikbaar gesteld.

Verenigingen testen Online VISpas Bestelmodule

maandag, 06 februari 2012

Afgelopen vrijdag zijn vier verenigingen gestart met het testen van de Online VISpas Bestelmodule.